top of page

MATKASTIPENDIT

Matkastipendit. Afasian Kuntoutustutkimus ry. julistaa jäsenistönsä haettavaksi enintään 1000 euron suuruisia matkastipendejä ulkomaiseen koulutukseen tai kansainväliseen kongressiin osallistumiseksi. Yhdistys haluaa näin kannustaa etenkin nuoria jäseniään osallistumaan kansainvälisiin tutkijatapaamisiin. Etusijalle yhdistys asettaa sellaiset hakijat, joilla on kongressissa oma esitys (suullinen tai posteri).

 

Kirjallinen hakemus tulee toimittaa sähköpostin liitteenä yhdistyksen sihteeri Leena Tuomirannalle osoitteeseen afasian.kuntoutustutkimus@gmail.com. Vapaamuotoisesta hakemuksesta tulee käydä ilmi

1.    hakijan nimi ja osoite,

2.    pankkiyhteystiedot,

3.    kongressin nimi ja aihe, paikka ja ajankohta,

4.    matkan kustannussuunnitelma mahdollisimman tarkasti: matka- ja majoituskulut      sekä osallistumismaksun suuruus, muut mahdolliset kulut (esim. posterin painatus),

5.    esityksen alustava otsikko,

6.    allekirjoitus.

 

Stipendi tulee käyttää vuoden kuluessa sen myöntämisestä. 

 

Matkaennakkona voidaan maksaa osallistumismaksun ja esimerkiksi lentolipun hinnan suuruinen summa. Matkaennakon maksamiseksi hakijan on esitettävä sen käyttötarkoitus ja suuruus, jos hän tarvitsee matkaennakkoa.

 

Muut kulut (1000 euroon saakka) korvataan tositteita vastaan kongressin jälkeen. Tositteet - myös matkaennakolla maksetuista kuluista - tulee toimittaa yhdistyksen sihteerille (os. yllä) heti kongressin jälkeen.

 

Huom! On tärkeää, että hakemuksessa esitettävä kustannuslaskelma vastaa mahdollisimman hyvin todellisia kustannuksia. Tarkista siis lentojen hinta internetistä ja varaa lentosi mahdollisimman ajoissa, jotta saat edullisen lennon. Myös hotellien hinnat löytyvät verkosta; kongressin järjestäjät saattavat myös tarjota edullista majoitusta sopimushotelleissaan.

logo%20concept_edited.png
bottom of page